Heb je interesse om hier jouw banner of flyer te plaatsen? Klik dan  hier voor informatie.

 

Centaur Cheiron Tango Salon

 

DJ Al-Fa

 

"Ik ben opgegroeid in de stad Alhucema, waar in het verleden de Spanjaarden de tango dansten en de tango muziek klonk in de theaters en salons. De stad die onderwerp is van het gelijknamige tangonummer dat in 1944 is uitgevoerd door Anibal Troillo en zijn orkest. Als kleuter had ik er al veel plezier in La Cumparsita te brabbelen en te dansen. De dansen in de stijl van de Europese tango die ik op de televisie zag, deed ik met grote lol en met grootse, theatrale gebaren na. Mijn muzikaliteit werd voornamelijk gevoed door de muziek van (teken)films en al vroeg gestimuleerd door muziek die mijn moeder draaide, van Spaanse volksliedjes tot Abba. Toentertijd was één van mijn lievelingsspeelgoed een plastic bandoneon, een van de essentiële tango instrumenten in de meeste tango ensembles, alhoewel ik mij daar toen nog niet van bewust was. De liefde voor de tango, dans en muziek zaten er al jong in."

 

"Sindsdien heb ik altijd gedanst. Maar pas jaren later toen ik in Nederland terechtkwam, heb ik mijn eerste tangolessen in 2002 gevolgd. Ik ben vooral beïnvloed door de DJs die in Ocho de Mayo draaiden. Zo heb ik onder andere veel van de helaas overleden DJ Pedro (Pierre Marrale) geleerd."

 

"Aan mijn liefde voor deze muziekstijl en alle in de jaren opgebouwde ervaring in de tangosalons ben uiting aan gaan geven door vanaf 2012 in de Centaur Cheiron Salon zelf te gaan DJ'en. Van iedere salon leer ik er weer bij en ontwikkel ik mijn eigen stijl verder."

 

De traditionele tangosmaak van DJ Al-Fa staat bekend om zijn raffinement, levendigheid en sensualiteit. Het is een speelse smakelijke tangomuziek-cocktail met intrigerende klassiekers. Ze weet de authenticiteit en oprechtheid van de originele muziekstukken in hun waarde te laten. Ze improviseert graag zo dat er op het juiste moment en naar behoefte zwoele specials gedraaid worden, die voor een onvergetelijke Noche de Tango zorgen.

 

Ze verzorgt ook graag tango-thema avonden, zoals soirées françaises, tango en jazz avonden, etc.

 

Wil je een zinderende tango-avond met  DJ Al-Fa, met of zonder cortina's, of wil je een speciale tango thema-avond voor je salon, stuur dan een berichtje met je wensen:

 

xw

Alhucema stad, jaren '30

Email:      info@centaurcheiron-salon.nl

Telefoon: 06-27565394